Фото: Офіс президента

Провів нараду із військовими: Зеленський відвідав Одещину з робочим візитом

У середу, 31 травня, президент України Володимир Зеленський відвідав Одещину з робочим візитом. Там гарант провів нараду з військовим командуванням та керівниками правоохоронних органів.

Про це повідомила прес-служба Офісу президента.

Зазначається, що учасники наради обговорили питання відновлення економіки області, яка зазнала втрат унаслідок російських обстрілів енергетичної інфраструктури, та забезпечення її стабільного функціонування, перезапуск ключових підприємств в умовах воєнного стану. Гарант наголосив, що окремий пріоритет — безпека на морі, тому що необхідно забезпечити роботу зернового коридору, який є фундаментальним для економіки України.

"Особливу увагу було приділено соціальним питанням, зокрема забезпеченню потреб внутрішньо переміщених осіб. Окремо зупинилися на функціонуванні сфери охорони здоров’я з акцентом на важливості реабілітації військових", — повідомили в ОП

Зеленський також заслухав інформацію відповідних керівників про стан забезпечення життєдіяльності Одеської області та міста Одеси, оперативну та криміногенну обстановку в регіоні.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський призначив головою Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера. Відповідний указ глава держави підписав 30 травня. Напередодні призначення Кіпера погодив і Кабінет міністрів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 31.05.2023 18:57