Володимир Путін. Джерело: росЗМІ

Путін передасть владу на окупованих територіях воєнним злочинцям, — Нацспротив

Російська влада розробила стратегію, що передбачає передачу тимчасово окупованих територій України під повний контроль воєнних злочинців. Ця програма дозволяє главі Кремля Володимиру Путіну інтегрувати військових злочинців на керівні посади

Про це йдеться у дописі Центру національного спротиву.

Як зазначає Нацспротив, у Кремлі розробили так звану стратегію управління на тимчасово окупованих територіях України під цинічною назвою "Час героїв". Йдеться про те, що управлінський апарат псевдоутворень "ЛНР, "ДНР", а також тимчасово окупованих територій Запорізької, Херсонської областей та анексованого Криму поступово передається в руки військових злочинців. 

"Відкрита навесні цього року, програма  "Час героїв" спрямована на "підвищення професійних навичок" бійців так званої "спеціальної військової операції". Фактично, ця програма дозволяє Путіну інтегрувати військових злочинців на керівні посади, надаючи їм можливість контролювати як окуповані території України, так і ключові сфери в Росії. Це не лише закріплює вплив Кремля, але й дає злочинцям можливість продовжувати репресії та насильство в нових ролях", — йдеться у повідомленні Нацспротиву.

У відомстві також додали, що Кремль активно агітує військових, які через стан здоров’я або ж з інших причин, вже не можуть брати участі у війні, ставати педагогами. 

"У декількох регіонах РФ у педагогічних вищих навчальних закладах запровадили програми перекваліфікації для російських громадян, які брали участь у війні з Україною", — пише Нацспротив.

Раніше повідомлялось, що на тимчасово окупованих територіях України Москва розпочала призов до російської армії. Триватиме призовна кампанія до 31 грудня.

Нагадаємо, раніше у Нацспротиві повідомляли, що на тимчасово окупованих територіях України російські загарбники досі не можуть подолати кадровий голод. Місцеві жителі не бажають співпрацювати з рашистами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 05.10.2024 13:31