Фото ілюстративне. Джерело: Центр національного спротиву

Дефіцит зрадників на окупованих територіях: росіяни не можуть подолати кадровий голод

На тимчасово окупованих територіях України російські загарбники досі не можуть подолати кадровий голод. Місцеві мешканці не бажають співпрацювати з рашистами.

Про це повідомив Центр національного спротиву. Там уточнили, що йдеться насамперед про бюджетні установи.

Зокрема, з початком нового навчального року росіянам не вдається знайти належну кількість учителів для "промивання мізків українським дітям".

"Також у росіян недостатня кількість комунальників і лікарів. Через це захоплені регіони не функціонують, хоча саме на окупантів покладається забезпечення життєдіяльності, згідно з міжнародним правом", — зазначили в Центрі національного спротиву.

У Центрі нацспротиву також зауважили, що причиною кадрового дефіциту є небажання місцевого населення співпрацювати з ворогом. Ще однією причиною є те, що більшість людей виїхали за межі окупованих територій.

Центр національного спротиву знову закликав людей за цим посиланням повідомляти про колаборантів, щоби зрадники не змогли уникнути відповідальності за злочини проти українського народу.

Згідно зі статистичними даними, українські регіони, які перебувають в окупації, провалили план із вербування населення в армію Росії. Невиконання складає майже 60%.

Нагадаємо, раніше Центр національного спротиву повідомляв, що росіяни намагаються заповнити свої фейкові університети солдатами збройних сил окупаційної армії на тимчасово захоплених українських територіях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 07.09.2024 21:55