Фото ілюстративне. Джерело: Центр національного спротиву

Рашисти провалюють план з вербування населення в армію на окупованих територіях

Населення тимчасово захоплених Росією територій не поспішає укладати контракти з армією окупантів. Усі області не виконали поставлений план із вербування населення до лав збройних сил Росії.

Про це повідомив Центр національного спротиву. Там зазначили, що в цілому невиконання плану на тимчасово окупованих територіях — 60 %.

"Найгірша для окупантів ситуація на тимчасово окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей, де окупантам вдалося завербувати лише декілька десятків маргіналів", — наголосили в Центрі нацспротиву.

Там також зауважили, українці відмовляються йти в армію ворога, попри жахливу економічну ситуацію в регіоні та шалений потік пропаганди.

"Це красномовно свідчить про рівень реальної підтримки окупації серед місцевих", — зробили висновок в організації.

Центр національного спротиву знову закликав передавати інформацію про окупантів та зрадників за цим посиланням, аби жоден ворог не дожив до зими.

Нагадаємо, що нещодавно в Україні загинули 18-річні Сергій Фінагін і Віталій Зубков, які, згідно з відкритими даними, стали наймолодшими російськими військовослужбовцями, що загинули під час повномасштабного вторгнення в Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.08.2024 17:13