Фото: Kremlin.ru

Путіна спіймали на брехні щодо візиту на окуповані території України (відео)

Прес-служба президента Росії поширила інформацію про нібито поїздку Володимира Путіна на окуповані території України. Втім з опублікованого відео стає зрозуміло, що у Кремлі знову збрехали.

Пропагандисти переконують, що Путін "засвітився" на Херсонщині, де навідався до штабу угрупування військ "Дніпро". Там він заслухав доповіді командувача ВДВ, командувача угрупування та інших воєначальників про ситуацію на Херсонському та Запорізькому напрямках. Після цього російський диктатор начебто відвідав і штаб нацгвардії "Схід" на окупованій Луганщині.

Речник Путіна Дмитро Пєсков наголосив, що поїздка диктатора відбулася учора. Але на відео агресор звертається до військових і говорить, що "Пасха ще буде". Розбіжності помітили й в прес-службі російського президента та швидко замінили відео.

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін начебто відвідав тимчасово захоплені території Херсонщини та Луганщини. У соцмережах з’явилися відео нібито з очільником Кремля в Україні. 

Відомо, що Путін раніше нібито здійснив поїздку до окупованого МаріуполяДо тимчасово захопленого міста диктатора буцімто привезли на вертольоті. Потім за кермом автомобіля він нібито об'їхав кілька районів міста, а у мікрорайоні "Невський" поговорив з містянами. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 18.04.2023 13:54