Фото: росЗМІ

ПВК "Вагнера" стала підрозділом Росгвардії та відновила набір бойовиків, — ЗМІ

До лав колишньої приватної воєнної компанії "Вагнера", яка тепер входить до складу Росгвардії, знову відновили набір найманців. Бойовиками тепер командує син Євгена Пригожина — Павло.

Про це повідомляє російське видання "59.RU". За даними джерела, інформацію про відновлення набору опублікували в Telegram-каналі "ПВК "Вагнер" Перм". Згідно з опублікованими даними, приватній військовій компанії "потрібні відчайдушні та сміливі, найкращі з найкращих".

Правдивість цієї інформації підтвердили представники "вагнерівців" у Пермі. За їхніми словами, зараз ПВК увійшла до складу Росгвардії й стала її підрозділом, яким керує син Євгена Пригожина Павло.

До ПВК "Вагнера" тепер не вербують ув'язнених

"У нас усе залишилося як і раніше — атрибутика, символіка. Набираємо тих, хто вже має бойовий досвід, зокрема вже входив до складу ПВК", — сказав вербувальник.

Він також уточнив, що тепер вони не беруть людей із місць позбавлення волі.

"У каналі пишуть, що з усіма, хто захоче стати учасниками формування, укладуть контракти. Їх готові підписати з людьми від 20 до 55 років", — пише видання.

Нагадаємо, раніше з'явилась інформація, що "вагнерівці" масово переходять до чеченського спецпідрозділу "Ахмат", який підпорядкований "Росгвардії". Раніше вони були розформовані після загибелі Євгена Пригожина та Дмитра Уткіна.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.11.2023 16:41