Фото ілюстративне. Джерело: kurs

Ракета впала за півкілометра від складу зі зброєю Чорноморського флоту РФ: з’являлися деталі вчорашньої "бавовни" у Севастополі

У вівторок, 24 жовтня, в анексованому Севастополі під час ракетної атаки одна з ракет впала в лісі поблизу військової частини 63876 у районі селища Цукрова голівка. На її території є склади зброї Чорноморського флоту Росії.

Про це повідомила агенція Astra з посиланням на власні джерела.

"Унаслідок падіння ракети спалахнув ліс, територія військової частини не постраждала", — йдеться в повідомленні.

Джерело: Astra

Джерело: Astra

Журналісти наголосили, що це вже щонайменше друга ракетна атака на цю військову частину за тиждень. 18 жовтня внаслідок влучання ракети територія військової частини отримала пошкодження, один військовий постраждав.

Ситуація у Криму

Останніми місяцями у Севастополі та іншим містах Криму все частіше лунають вибухи. У ніч на 18 жовтня у тимчасово окупованому Криму пролунало декілька вибухів. Місцеві жителі чули "бавовну" у трьох різних місцях. Мешканці окупованого півострова повідомляють про сильний вибух у Євпаторії, який їх розбудив.

Також люди писали про "бавовну" у Сакському районі, ймовірно він був поблизу Заозерного. Водночас стало відомо й про вибух в районі села Ромашкіне.

Гауляйтер Криму Сергій Аксьонов 17 жовтня заявив про нібито знищення восьми безпілотників біля півострова. Він розповів про роботу засобів радіоелектронної боротьби та ППО.

Зазначимо, що радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що для російських загарбників наразі немає безпечного місця на території нашої держави. В україно-російській війні розпочалася нова глава.

Нагадаємо, що в ніч на вівторок, 24 жовтня, в тимчасово окупованому Севастополі лунали вибухи. За словами керівника Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня України Наталії Гуменюк, результати "бавовни" "всіх потішать". Вони є частиною тактики Збройних сил України щодо знищення потенціалу Росії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.10.2023 14:25