Вибух у Севастополі. Джерело: "Укрінформ"

"Результати потішать": Гуменюк заінтригувала наслідками вибухів в окупованому Севастополі

У ніч на вівторок, 24 жовтня, в тимчасово окупованому Севастополі лунали вибухи. Результати "бавовни" "всіх потішать". Вони є частиною тактики Збройних сил України щодо знищення потенціалу Росії.

Про це заявила керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк під час телемарафону "Єдині новини".

"Їм постійно щось ввижається. Вони відчувають себе в Україні все глибше та глибше, розуміючи, що ми боремося за свої території, і що Крим — це Україна, і там тривають бойові дії. Навіть тоді, коли їм здається, що там доволі спокійно, а їхня ППО працює", — зазначила вона.

За її словами, "поки що підсумки підбивати ще зарано", але "результати всіх потішать".

Гуменюк додала, що ситуація з боку Сил оборони України скоординована таким чином, що завдання на цьому етапі — максимально знищити потенціал ворога.

"Варто знищити все те, що він ще може застосувати, долучивши як додаткові сили та ресурси", — наголосила вона.

Останнім часом в Криму постійно лунають вибухи, епіцентром яких найчастіше стають місця базування та розміщення техніки окупантів.

Нагадаємо, що 23 жовтня гауляйтер Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що звуки вибухів нібито пов'язані з відбиттям атаки "на Чорноморський флот підводних диверсійних сил та засобів" на зовнішньому рейді.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.10.2023 10:17