Фото: ria-m.tv / ілюстративне

У Севастополі вночі лунали вибухи: окупанти повідомили про атаку на Чорноморський флот

У ніч на 24 жовтня у тимчасово окупованому Севастополі було чути вибухи. За попередньою інформацією, загарбники відбивали атаку на Чорноморський флот.

Про ситуацію на Кримському півострові повідомив Telegram-канал "Крымский ветер". За даними джерела, у кількох районах Севастополя жителі чули стрілянину.

Своєю чергою гауляйтер міста Михайло Развожаєв заявив, що звуки вибухів нібито пов'язані з відбиттям атаки "на Чорноморський флот підводних диверсійних сил та засобів" на зовнішньому рейді.

Нагадаємо, у понеділок, 23 жовтня, тимчасово окупованому Севастополі пролунав вибух. Також звуки "бавовни" звучали й у Ростовській області Росії.

Ввечері 22 жовтня у Севастополі в районі Козачої бухти прогриміли вибухи. У місті було оголошено повітряну тривогу. Крім того, російські пропагандисти заявили про вибухи у районі Балаклави.

Додамо, 22 жовтня росіяни поскаржилися на обстріл селища Тьоткіно з боку України, внаслідок якого населений пункт частково залишився без світла.

Варто відзначити, що 22 вересня стався удар по штабу Чорноморського флоту Росії у Севастополі. Збройні сили України згодом підтвердили влучання по штабу Чорноморського флоту Росії в тимчасово окупованому Севастополі. Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов вказував, що внаслідок удару загинули щонайменше дев'ятеро осіб, поранення отримали 16. Серед них — російські генерали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.10.2023 05:51