Фото: ілюстративне Джерело: pixabay

У Севастополі ввечері лунали вибухи: що відомо

Ввечері 22 жовтня у тимчасово окупованому Севастополі в районі Козачої бухти прогриміли вибухи. У місті було оголошено повітряну тривогу.

Про це повідомили місцеві пабліки. Зазначається, що після вибухів спалахнула пожежа. 

"У Севастополі вибухи, пуски та щось спалахнуло в районі Козачої бухти", — повідомляли Telegram-канали.

Крім того, російські пропагандисти заявили про вибухи у районі Балаклави. Згодом росіяни почали стверджувати, що вибухи пов'язані з роботою ППО по дронах та ракетах, і що біля Севастополя "є збиття".

Проте окупаційний "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що не чув вибухів. А повідомлення про роботу ППО, опубліковані проросійськими каналами, назвав "брехнею".

"Викладають відео про нібито "вибух" чогось у Севастополі. Це брехня. Жодних вибухів у місті не було... Ті, хто пише, що у Севастополі відпрацювали кошти ППО — це теж брехня. Сили ППО перебували у бойовій готовності, але до нас жодних повітряних цілей сьогодні не долітало. Це такий спосіб у ворожих каналів хайпувати та тримати аудиторію у напрузі", — наголосив гауляйтер.

Нагадаємо, 18 жовтня тимчасово окупований Крим опинився під ракетною атакою. Снаряд влучив по території складів озброєння Чорноморського флоту Російської Федерації.

Додамо, 22 жовтня росіяни поскаржилися на обстріл селища Тьоткіно з боку України, внаслідок якого населений пункт частково залишився без світла.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.10.2023 22:59