Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Атака на Крим 18 жовтня: росЗМІ повідомили, куди влучила українська ракета

У середу ввечері, 18 жовтня, тимчасово окупований Крим опинився під ракетною атакою. Снаряд влучив по території складів озброєння Чорноморського флоту Російської Фелдерації.

Про це повідомляє ASTRA із посиланням на власні джерела.

"Одна з ракет влучила на територію в/ч 63876 у районі селища Сахарна Головка під Севастополем — там розташований склад озброєння Чорноморського флоту Росії. Територія військової частини пошкоджена, один військовослужбовець поранений", — йдеться у повідомленні.

За даними Telegram-каналу, під час ракетної атаки з будівель МВС Севастополя евакуювали понад 350 поліціянтів.

Атака Криму 18 жовтня

У ніч на 18 жовтня у тимчасово окупованому Криму пролунало декілька вибухів. Місцеві жителі чули "бавовну" у трьох різних місцях. Мешканці окупованого півострова повідомляють про сильний вибух у Євпаторії, який їх розбудив.

Також люди писали про "бавовну" у Сакському районі, ймовірно він був поблизу Заозерного. Водночас стало відомо й про вибух в районі села Ромашкіне.

Нагадаємо, 17 жовтня гауляйтер Криму Сергій Аксьонов заявив про нібито знищення восьми безпілотників біля півострова. Він розповів про роботу засобів радіоелектронної боротьби та ППО.

Зазначимо, що радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що для російських загарбників наразі немає безпечного місця на території нашої держави. В україно-російській війні розпочалася нова глава.

Раніше повідомлялось, що українські військові вдарили ракетами ATACMS по російських військах. Це стало першим випадком, коли надана США зброя була використана під час війни в Україні. Володимир Зеленський подякував лідеру США Джо Байдену за надання далекобійних ракет ATACMS.

Своєю чергою Білий дім офіційно підтвердив, що Україна отримала далекобійні ракети ATACMS. Їхня дальність — 165 кілометрів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.10.2023 13:28