Будинок у Запоріжжі, куди влучила російська ракета. Фото: Володимир Зеленський / Telegram

Ракетний удар по багатоповерхівці у Запоріжжі: рятувальники показали руйнівні наслідки (фото)

У ніч на середу, 18 жовтня, російські окупанти вдарили шістьма ракетами по Запоріжжю, одна з яких влучила по житловому п'ятиповерховому будинку. Внаслідок ворожого обстрілу сталося обвалення у під'їзді з п'ятого по третій поверх, зруйновано вісім квартир. Відомо про двох загиблих та трьох постраждалих. Під завалами можуть бути люди.

Рятувальники показали руйнівні наслідки нічого терору. Тривають аварійно-рятувальні роботи.

Деталі нічного обстрілу Запоріжжя

Сама ворожа атака відбувалася з 01:33 до 01:48. Тип ракет, якими били росіяни, встановлюється.

Як розповів виконувач обов'язків мера Запоріжжя Анатолій Куртєв, внаслідок удару будинок було зруйновано. Голова Запорізької військової адміністрації Юрій Малашко уточнив, що внаслідок нічного удару по Запоріжжю поранення отримали чоловіки 25 і 29 років, а також 48-річна жінка. Загиблі — двоє чоловіків.

Профільні служби евакуювали близько 50 мешканців будинку, який потрапив під ракетний обстріл. 

Нагадаємо, вночі 15 жовтня рашисти також били по Запоріжжю. Пошкоджень зазнали приватні будинки. Впродовж дня комунальники ліквідовували наслідки обстрілів.

Попередній масований удар по місту рашисти здійснили 10 серпня. Тоді ворог вгатив по Запоріжжю ракетою "Іскандер-К", внаслідок чого сталось займання транспортних засобів, припаркованих поруч з епіцентром вибуху. Повідомлялося про одного загиблого та десятки постраждалих, серед них — діти.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.10.2023 08:41