Фото: Національна поліція України

Ракетний удар по Краматорську: троє людей загинули, кількість поранених суттєво збільшилася

Ввечері 27 червня, близько 19:50, росіяни вдарили ракетами С-300 по Краматорську на Донеччині. Терористи поцілили одну з ракет у кафе в центрі міста, де були відвідувачі. Будівля обвалилася, наразі триває розбір завалів.

Про це повідомили у Національній поліції. Правоохоронці наголошують, що під завалами можуть залишатися люди, зокрема діти. За оновленою інформацією Офісу президента, кількість загиблих зросла до трьох (спершу повідомлялося про двох жертв), ще 25 людей — поранені (спершу повідомлялося про 20 поранених), серед них  дитина.

Друга ракета влучила у приватний сектор селища Біленьке. Внаслідок атаки вбито двох цивільних осіб, ще щонайменше 22 зазнали поранень. Пошкоджено два приватних будинки,

"Масштаби руйнувань уточнюються. На місці працюють слідчо-оперативна група, вибухотехніки, парамедики поліції та всі екстрені служби", поінформували у поліції.

Нагадаємо, російські військові удень 27 червня обстріляли Оріхівський район Запорізької області. Від ворожого вогню є поранені та загиблі.

Також удень 27 червня російські загарбники вдарили ракетою Х-22 у напрямку Полтавської області. Під час повітряної тривоги в Кременчуцькому районі пролунали вибухи. Голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін повідомив, що під час ракетної атаки сталося влучання у дачний кооператив. Попередньо, без жертв. Влучань в обʼєкти критичної інфраструктури не зафіксовано.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.06.2023 22:05