Фото: Національна поліція

Ракетний удар по Краматорську: збільшилася кількість жертв та постраждалих (фото)

Кількість жертв унаслідок ракетного удару по Краматорську збільшилася до десяти. Також відомо про 61 поранену особу. Поліцейські продовжують працювати на місці обстрілу.

Про це повідомили в прес-службі Національної поліції України.

За уточненими даними, російські війська вдарили по Краматорську ракетами "Іскандер". Так, станом на 11:30, відомо, що серед загиблих є три неповнолітні — 17-річна дівчина та 14-річні сестри. Ще один восьмимісячний малюк дістав поранення, але загрози для життя він не має. 

"Без відпочинку на місці трагедії працюють вибухотехніки, слідчі, криміналісти, оперативники, парамедики, патрульні. Поліцейські приймають заяви, фіксують руйнування, допомагають постраждалим і їхнім рідним — надають першу медичну й психологічну допомогу", — йдеться в тексті повідомлення.

Нагадаємо, ввечері 27 червня, близько 19:50, росіяни вдарили ракетами по Краматорську на Донеччині. Терористи поцілили одну з ракет у кафе в центрі міста, де були відвідувачі. Будівля обвалилася.

Додамо, контррозвідка Служби безпеки України "по гарячих слідах" затримала агента спецслужб Росії, який скоригував російський ракетний удар по кафе. Ним виявився "розконсервований" агент головного управління генштабу ЗС РФ. Він 27 червня отримав завдання з’ясувати, чи працює вищезгадане кафе і зафіксувати наявність там відвідувачів. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.06.2023 13:03