Фото: Telegram Олег Синєгубов

Ракетний удар по Куп'янську: кількість загиблих збільшилася

У Куп'янську Харківської області на місці прильоту продовжують працювати рятувальники. Працівники ДСНС виявили тіло другої загиблої.

Про це повідомила кореспондентка Ірина Антонюк в ефірі телемарафону.

"На місці продовжуються розбори завалів, тому що є інформація, що там залишається одна людина й скоріш за все, це може бути директорка музею. На жаль, ще одну співробітницю знайшли мертвою майже одразу після вибуху", — заявила кореспондент.

Крім того, вона зазначила, що десятьох постраждалих оглянули медики, щонайменше трьох — госпіталізували.

Також інформацію про другу жертву ракетного удару росіян підтвердив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Під час розбирання завалів будівлі музею у Куп'янську, в яку сьогодні вранці влучила російська ракета С-300, рятувальники виявили тіло другої жінки. Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким жертв цього російського теракту. Вкотре закликаю усіх харків'ян та мешканців області не ігнорувати сигнали тривоги", — пише Синєгубов.

Нагадаємо, 25 квітня російські загарбники обстріляли центр міста Куп'янськ, що на Харківщині. Відомо, що окупанти поцілили по краєзнавчому музею.

Додамо, раніше українські військові повідомляли, що Росія, ймовірно, більше не зможе завдавати по Україні масованих ударів, оскільки ракетний потенціал майже вичерпано. Наразі окупанти зосередили свою увагу на точкових ударах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.04.2023 15:00