Фото: соцмережі

Ракетний удар по Оріхову: у лікарні помер ще один поліцейський

У вівторок, 15 серпня, у лікарні помер інспектор сектору реагування патрульної поліції відділення №4 Пологівського РВП ГУНП в Запорізькій області Олексій Лемешко, який отримав поранення під час обстрілу Оріхова Запорізької області.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції.

Зазначається, що 12 серпня під час несення служби в місті Оріхів Олексій отримав тяжкі поранення внаслідок обстрілу російською армією. Лікарі три дні боролися за життя поліцейського. У чоловіка залишилися мати та старший брат. 

"26-річний поліцейський родом із Оріхова. Чотири роки життя він присвятив службі в поліції. Обстоював закон і правопорядок на території свого регіону, дбав про безпеку земляків. Його сумлінна праця неодмінно озветься вдячністю громадян", — йдеться у повідомленні.

в Оріхові загинув Олексій Лемешко

Фото: Нацполіція

Нагадаємо, 12 серпня російські терористи вгатили авіабомбою по місту Оріхів Запорізької області. У результаті удару загинув поліцейський, ще 12 громадян отримали поранення, серед них — четверо працівників поліції, двоє з яких у важкому стані. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за цим фактом.

Раніше повідомлялося, що внаслідок обстрілу Оріхова загинув 31-річний капітан поліції Іван Іщенко. Без батька лишилася маленька дитина. Зазначається, що 31-річний поліцейський шість років присвятив службі в підрозділах превентивної діяльності.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.08.2023 13:23