Ракетний удар по Покровську: рятувальники відновлюють розбір завалів, зросла кількість поранених

Різко збільшилася кількість постраждалих внаслідок ракетного удару Росії в Покровську. Станом на 07:00 8 серпня кількість поранених зросла до 67 осіб, загинуло семеро людей. Раніше повідомляли про три десятки поранених.

Про це повідомляють у Міністерстві внутрішніх справ. У відомстві зазначили, що відновлюють розбір завалів, адже вночі були змушені призупинити роботи через високу загрозу повторних обстрілів.

"Загинуло 7 осіб. 67 людей поранено, з них — 29 працівників поліції, семеро рятувальників та двоє дітей", — йдеться в повідомленні.

Обстріл Покровська

Атака на місто відбулася ввечері у понеділок. Внаслідок обстрілу загорілись багатоповерхівки, кафе та магазини. Спершу повідомлялося про двох загиблих — жінку та чоловіка й чотирьох поранених, однак згодом голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко поінформував про сімох поранених. Після цього кількість поранених зросла до майже 30, а загиблих — до сімох.

Також Кириленко зазначив, що внаслідок атаки пошкоджено дев'ятиповерхівку та п'ятиповерхівку, житлові будинки у приватному секторі, готель, магазини, адміністративні будівлі.

Водночас президент Володимир Зеленський під час вечірнього відеозвернення зазначив, що серед загиблих є заступник начальника ГУ ДСНС у Донецькій області, полковник Андрій Омельченко.

Заступник начальника ДСНС Донеччини загинув від удару по Покровську

Полковник Андрій Омельченко

Нагадаємо, 7 серпня російські окупанти завдали ракетного удару по селі Кучерівка Куп’янського району на Харківщині. Унаслідок атаки двоє людей загинуло, п'ятеро зазнали поранень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.08.2023 07:43