Фото: ДСНС

Ракетний удар по Запоріжжю: кількість загиблих зросла до 10 осіб, серед них дитина (фото)

У Запоріжжі триває ліквідація наслідків ворожого ракетного удару по житловому будинку. Відомо про щонайменше 10 загиблих, серед яких одна дитина.

Про це розповіли в прес-службі ГУ ДСНС у Запорізькій області.

Рятувальники цілодобово продовжують роботи з пошуку людей під уламками будинку. За ніч із 3 на 4 березня з-під завалів дістали ще трьох загиблих.

Водночас комунальні служби вивезли понад 333 тонни будівельних уламків.

На місці працюють психологи ДСНС, які надали допомогу 92 мешканцям будинку та родичам постраждалих.

"Координацію сил та засобів здійснює мобільна оперативна група ДСНС України. На ліквідацію надзвичайної події залучені рятувальники Мобільно-рятувального центру м. Київ, підрозділи ДСНС Запорізької області, співробітники Національної поліції, комунальні служби, медики та волонтери", — зазначили в прес-службі.

Фахівці ДСНС змогли врятувати 11 осіб, двох котів і собаку. Станом на 07:00 4 березня ліквідація наслідків ворожої атаки триває.

"Загалом до робіт залучено 109 співробітників різних служб та 21 одиниця техніки, з них від ДСНС – 74 рятувальники та 13 одиниць", — розповіли в ДСНС.

Нагадаємо, російські військові завдали ракетного удару по багатоповерхівці в Запоріжжі вночі 2 березня. Внаслідок ворожого обстрілу 5-поверховий будинок у Запоріжжі практично повністю зруйновано.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.03.2023 08:19