Фото: ілюстративне Джерело: Telegram Олександра Прокудіна

Ранковий обстріл Херсона: влада повідомила про постраждалу

Через ранковий обстріл Херсона 28 жовтня поранення отримала пенсіонерка. Також зафіксовані руйнування.

Про це повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Зазначається, що під вогнем рашистів був Корабельний район. Були пошкоджені будинки та виникли пожежі.

"Є одна поранена. 80-річна жінка отримала травми голови та струс мозку. Їй надана медична допомога", — повідомив Мрочко.

Водночас посадовець додав, що Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу було обстріляно 15 разів, російський ворог використав для цього 47 снарядів. Ураження зафіксовані у Херсоні, Садовому, Антонівці, Зеленівці, Благовіщенському, Молодіжному та Інженерному.

Внаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської МТГ за минулу добу вісім людей зазнали поранень різного ступеня тяжкості. Всім пораненим надана медична допомога.

Нагадаємо, ввечері 27 жовтня у центральній частині Херсона пролунали потужні вибухи. Російська атака тривала близько години. 

Також росіяни атакували Херсон і вдень 27 жовтня. Також під вогнем рашистів було і селище Зеленівка Херсонської області. Унаслідок ворожих обстрілів загинув чоловік. Зазначається, що російські бойовики поцілили в житловий будинок. Відомо, що під час рятувальної операції ДСНС виявили тіло чоловіка. Наразі особа жертви встановлюється. Крім цього, росіяни вдарили по середмістю Херсона. Через ворожий удар постраждав 36-річний чоловік. Його госпіталізували з пораненнями спини й тулуба у стані середньої важкості.
Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 28.10.2023 09:14