Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Рашисти атакують Україну "шахедами": в низці регіонів оголошено повітряну тривогу, в Одесі вибухи

У четвер, 7 грудня, пізно ввечері російські окупанти запустили декілька груп "шахедів" переважно з Півдня. У деяких областях оголошено повітряну тривогу. В Одесі пролунали вибухи, у місті й області повідомили про роботу сил протиповітряної оборони.

Про вибухи в Одесі повідомила "Думська".

Раніше у Повітряних силах Збройних сил України поінформували, що декілька груп ворожих ударних безпілотників летять у напрямку Одеси з боку Чорного моря та Миколаївської області.

Моніторингові пабліки розповідали, що частину безпілотників вдалося збити. Але декілька груп дронів продовжують рух у напрямку міста з різних боків.

"Шахеди" з Херсонщини на Дніпропетровщину, у напрямку Кривого Рогу. Група ворожих БпЛА рухається вздовж межі Миколаївської та Одеської областей, курсом на північний захід. Атака "шахедів" на Одещину з Чорного моря триває! Залишайтеся в укриттях", — зазначили в Повітряних силах ЗСУ о 23:29.

Моніторингові Telegram-канали додали, що також є доволі відчутна група дронів на Криворіжжя. Фіксують БпЛА на Запорізькому напрямку — декілька штук. До того ж частина шахедів взяла вектор на Вінниччину з Одещини.

Станом на 23:53 мапа повітряних тривог в Україні мала такий вигляд.

Мапа повітряних тривог

Мапа: alerts.in.ua

Нагадаємо, що сьогодні ввечері в Кіровоградській області пролунав вибух. Раніше у Повітряних силах повідомили про ракетну небезпеку в регіоні. Ракету зафіксували в Олександрійському районі Кіровоградщини. Представники влади зазначили, що попередньо без наслідків, але інформація уточнюється.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.03.2024 00:19