Фото: МВС / ілюстративне

Рашисти авіабомбою вбили чоловіка на Херсонщині

У середу вранці, 25 жовтня, окупаційні війська вгатили по Бериславу на Херсонщині. Внаслідок ворожої атаки загинув чоловік.

Про це повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Через ранковий авіаудар по Бериславу загинув місцевий житель. Близько 07:20 ворог скинув керовану авіабомбу на житловий квартал міста. Поцілили по будинку. На жаль, смертельні поранення отримав 42-річний чоловік", — йдеться у повідомленні чиновника.

Обстріл Хмельниччини 25 жовтня: що відомо

Внаслідок падіння уламків "шахедів" пошкоджено дві пожежно-рятувальні частини Державної служби з надзвичайних ситуацій у Славуті та Нетішині. Рятувальники зазначили, що також пошкоджено 11 багатоповерхових і дев'ять приватних будинків, будівля відділу поліції.

Також цієї ночі Росія атакувала Шепетівський район Хмельницької області. Внаслідок ворожих обстрілів 16 людей отримали поранення. За словами заступника начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Тюріна, внаслідок збиття російських повітряних цілей відбулося їх падіння на території об'єкта критичної інфраструктури.

"Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби. Станом на тепер за медичною допомогою до лікарні звернулось 16 мешканців з навколишніх будинків з різними тілесними ушкодженнями", — написав чиновник.

Своєю чергою, міський голова Славути Василь Сидор повідомляв про значні ушкодження та закликав перебувати в укриттях до окремого повідомлення. Також додав, що 25 жовтня не працюватимуть освітні заклади.

Нагадаємо, що минулої ночі ворог випустив дрони з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ, що у Росії). Усього було 11 безпілотників, усі цілі знищили сили та засоби протиповітряної оборони у шести областях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.10.2023 12:20