Фото ілюстративне. Джерело: Центр національного спротиву

Рашисти масово грабують мешканців окупованих територій: місцеві "адміністрації" скаржаться Кремлю

На тимчасово окупованих територіях Херсонської області збільшилася кількість випадків пограбування місцевих з боку представників окупаційних військ.

Про це повідомив Центр національного спротиву. За інформацією місцевих мешканців, російські солдати викрадають авто та гроші під приводом боротьби з підпіллям. Людей звинувачують у нелояльності та допомозі Силам оборони України, після чого грабують їх помешкання.

"Причиною тому, крім "загадковості російської душі", є низька дисципліна в російській армії, через що там також процвітає пияцтво та випадки дезертирства", — зазначили в Центрі національного спротиву.

Там також додали, що в результаті нинішньої ситуації окупаційна адміністрація навіть поскаржилась в Кремль, адже в регіоні й так панують "антиросійські настрої".

Нагадаємо, що травні з’являлися повідомлення, що російські окупанти, переважно "кадировці", масово грабували  офіси та магазини у Запорізькій області. Вони вламувалися в ці заклади, а потім награбоване вивозили на територію Російської Федерації. Така практика стала систематичною, а окупаційна "поліція" відмовлялася реагувати на дані випадки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.09.2023 11:43