Фото: АрміяInform

Рашисти масово тікають з військових частин, — Генштаб

У Луганській області збільшилася кількість дезертирів серед російських військовослужбовців. Окупанти залишають військові частини та тікають.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України. Нові випадки втечі рашистів зафіксовані у Старобільському районі.

"Продовжується тенденція збільшення випадків втечі груп особового складу противника з підрозділів та військових частин. Так, у Старобільському районі тимчасово окупованої території Луганської області, окупанти розшукують 50 військовослужбовців, які дезертирували", — повідомив Генштаб.

Водночас рашисти продовжують зазнавати втрат на фронті. Так, авіація Сил оборони ЗСУ за добу завдала шість ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили вісім районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, склад пально-мастильних матеріалів, два зенітно-ракетних комплекси, артилерійський підрозділ на вогневій позиції, а також станцію радіоелектронної боротьби.

Нагадаємо, раніше у мережі з'явилося відео, на якому видно, що форму зі знищених російських окупантів видають новим військовим РФ. Міноборони Росії не справляється з забезпеченням мобілізованих. Рашисти самі шоковані побаченим. На деяких речах навіть помітні величезні плями крові їхніх попередніх власників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.03.2023 18:45