Фото: росЗМІ

Рашисти на Луганщині вигадали новий цинічний спосіб відбирати в українців нерухомість

Російські загарбники продовжують тероризувати населення на окупованих територіях. Зокрема, рашисти на Луганщині вирішили не визнавати документи на нерухомість, видані органами влади України.

Про це повідомила Луганська обласна військова адміністрація.

За даними відомства, окупанти також продовжують боротися з обігом гривні. Вони блокують мобільний додаток "Приват24" та сайт банку.

Знущання з дітей

До того ж рашисти тероризують дітей. У школах Старобільського району вчителі-колаборанти перевіряють гаджети дітей задля виявлення проукраїнської позиції.

"Смартфони оглядають раз на тиждень у всіх класах — від молодшої до старшої ланки. В одному із навчальних закладів перевіркою займається особисто директор. Він переглядає всі месенджери, соцмережі, історію браузера, YouTube та TikTok", — зазначили в ОВА.

Колапс у лікарнях

Лікарі на окупованих територіях відмовляються надати медичну допомогу хворим на ВІЛ/СНІД, сифіліс, туберкульоз та пневмонію "вагнерівцям". До 15-ї міської багатопрофільної лікарні Ювілейного доправлено до 300 найманців так званої ПВК "Вагнера". 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти примушують працівників підприємств української Горлівки на Донеччині отримувати паспорти Росії. У разі відмови рашисти погрожують громадянам України звільненням.

Війна, 29.01.2023 19:15