Наслідки обстрілу Нікополя. Джерело: Telegram-канал Сергія Лисака

Рашисти обстріляли Дніпропетровщину: поранено 42-річну жінку

У середу, 1 листопада вдень, російські окупанти знову обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області. В результаті атаки поранена 42-річна жінка.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Знову під ударом Нікопольщина — Марганецька громада. І знову постраждала цивільна людина. Через артилерійський обстріл поранена 42-річна жінка", — написав він у своїх соціальних мережах.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації додав, що потерпіла зараз перебуває в лікарні в стані середньої важкості.

"Горить приватний будинок. Наслідки атаки уточнюються", — зазначив Сергій Лисак.

Як відомо, зранку 1 листопада російські військові вдарили по Нікополю дроном. Внаслідок атаки загинула 59-річна жінка. Ще четверо людей поранені. Це — жінки 26, 52 та 62 років, а також 73-річний чоловік. У Дніпропетровській обласній прокуратурі повідомили про шістьох поранених через атаку на Нікополь.

Нагадаємо, що рашисти регулярно обстрілюють цей регіон. Зокрема, в понеділок, 30 жовтня, російські загарбники запустили на Нікополь Дніпропетровської області сім дронів-камікадзе. Внаслідок ворожої атаки пошкоджень зазнали п’ятиповерхівка та 18 приватних будинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.11.2023 16:54