Наслідки обстрілу готелю в Миколаївці. Джерело: ДСНС Донеччини

Рашисти обстріляли готель на Донеччині: під завалами виявили двох загиблих (фото, відео)

У неділю, 8 вересня, з-під завалів готелю в місті Миколаївка на Донеччині витягнули тіла двох чоловіків. Є інформація, що в готелі перебували харківські зооволонтери, які приїхали безкоштовно стерилізувати та вакцинувати тварин.

Наслідки обстрілу показала Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

За попередньою інформацією, російські окупанти атакували Миколаївку декількома КАБами. З-під завалів деблоковано тіла двох чоловіків 33 та 42 років.

Є підтверджена інформація, що вони приїхали до населеного пункту для проведення стерилізації безпритульних тварин.

"Донеччина: рятувальники вилучили тіла двох осіб з-під завалів зруйнованого готелю", — підтвердили інформацію в Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники уточнили, що внаслідок авіаудару по Миколіївці Краматорського району донецької області частково зруйновано чотириповерхову будівлю готелю.

"Під час аварійно-рятувальних робіт рятувальники вилучили з-під завалів тіла двох загиблих. На місці розібрано 101 тонну зруйнованих конструкцій. Роботи завершено", — підсумували українські надзвичайники.

Нагадаємо, що сьогодні ж російські окупанти дронами атакували Одеську область. Унаслідок ворожого удару пошкоджені цивільна інфраструктура та готель у Вилковому.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.09.2024 14:58