Фото ілюстративне Джерело: Суспільне Херсон

Рашисти обстріляли Херсонщину: постраждала неповнолітня

У п'ятницю, 18 серпня, російська армія обстріляла Херсонську область. Внаслідок удару постраждала сімнадцятирічна дівчина.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Через російський обстріл села Вірівка Тягинської громади постраждала неповнолітня. 17-річну дівчину шпиталізували у стані середньої тяжкості з мінно-вибуховою травмою та пораненням ноги", — йдеться у повідомленні.

За словами Прокудіна, зараз постраждалій надають необхідну допомогу. Ворожий обстріл також пошкодив близько десяти житлових будинків.

Останні обстріли РФ

У четвер, 17 серпня, російська армія обстріляла Харківщину. Ворог відкрив вогонь по Купʼянському району, загинула жінка. Ще одна місцева мешканка отримала поранення.

Напередодні, 16 серпня, окупанти о 16:00 обстріляли Харківську область. Інформації про постраждалих не надходило. Унаслідок ворожої атаки відбулося загоряння приватних та дачних будинків.

У той же день російські терористи вгатили артилерією по Дніпропетровщині. Внаслідок атаки загинув 18-річний хлопець. Також від обстрілу постраждало ще четверо місцевих жителів. Серед них дворічна дівчинка. 

Нагадаємо, на Півдні окупанти зменшили кількість обстрілів упродовж двох останніх діб. У ЗСУ пояснюють це "снарядним голодом", який росіяни відчувають після ударів Сил оборони по Генічеському та Чонгарському мостах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.08.2023 15:26