Наслідки обстрілу Харкова. Джерело: ДСНС

Рашисти обстріляли КАБами житлові забудови Харкова: є загиблі

У суботу, 22 червня, російські окупанти обстріляли Харків керованими авіабомбами. Відомо про загиблих і поранених. Влада розповіла про наслідки ворожої атаки.

Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов і начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Окупанти завдали ударів по Харкову. Місця влучань перевіряють екстрені служби", — розповів Синєгубов.

Пізніше міський голова Ігор Терехов зазначив, що окупанти завдали, за попередньою інформацією, чотирьох ударів по Харкову.

"Відомо про влучання в район щільної житлової забудови. Є загиблі та поранені, удар прийшовся по житловому будинку", — зазначив він.

Раніше він підтверджував, що в середмісті чули вибухи. Інформацію про загиблих і поранених також уточнював начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Окупанти КАБами вдарили по житловій забудові. Є загроза повторних ударів! За попередньою інформацією медиків екстреної допомоги, загинули двоє людей. Щонайменше двоє отримали поранення. Обстеження триває", — підсумував він.

Нагадаємо, що 19 червня російські терористи обстріляли Харківську область. Внаслідок ворожого авіаудару загинула місцева мешканка. У Вільхівці ворожий снаряд влучив по приватному подвір’ї. Внаслідок атаки загинула 49-річна жінка. Також постраждав 60-річний чоловік.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.06.2024 15:59