Наслідки обстрілів Нікополя. Джерело: Telegram-канал Сергія Лисака

Рашисти обстріляли Нікополь з артилерії та запустили дрон-камікадзе: наслідки атаки

У середу, 13 грудня, вдень російські окупанти скерували дрон-камікадзе на Нікополь. Також вони двічі обстріляли місто з важкої артилерії.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"70-річна жінка отримала осколкове поранення. Їй надали медичну допомогу, лікується вдома", — зазначив він.

Лисак додав, що внаслідок обстрілу пошкоджені база відпочинку, адміністративна будівля, дитячий садок, два приватні підприємства, нежитлове приміщення. Понівечені півдесятка багатоповерхівок, господарська споруда й автівка.

"І про екстрені повідомлення від ДСНС. Їх відсьогодні отримують мешканці регіону. Це необхідно, бо через хакерську атаку на "Київстар" не у всіх громадах області є можливість увімкнути сирену. Ми не можемо нехтувати безпекою людей. Тож вирішили дублювати оповіщення", — підсумував Сергій Лисак.

Нагадаємо, що 4 грудня російські терористи атакували Нікопольський район Дніпропетровської області. За словами голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака, пошкоджень зазнали будівля гімназії, чотири житлові будинки, три господарські споруди та лінії електропередачі. Атака спричинила пожежу у покинутій будівлі. Люди внаслідок обстрілів не постраждали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.12.2023 19:59