Наслідки обстрілів Херсонщини. Джерело: Нацполіція

Рашисти обстріляли околиці Херсона: поранено 60-річного чоловіка, який перебував на відкритому просторі

У понеділок, 30 жовтня, зранку російські окупанти обстріляли Комишанський старостинський округ Херсонської міської територіальної громади. Поранено місцевого мешканця.

Про це повідомив голова Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

"Російська армія з тимчасово окупованого лівого берега близько 10:30 обстріляла Комишанський старостинський округ Херсонської міської територіальної громади", — написав він у соцмережах.

За його словами, в одному з населених пунктів поранили 60-річного чоловіка. На момент ворожої атаки він перебував на відкритому просторі.

"Наразі постраждалий ушпиталений з акубаротравмою та множинними осколковими пораненнями грудної клітини, живота, рук і ніг. Його стан медики оцінюють як середньої важкості", — уточнив Роман Мрочко.

Близько опівночі 29 жовтня російська армія з тимчасово окупованого лівого берега також обстріляла Центральний район Херсона. Внаслідок ворожої атаки — одна загибла та троє поранених. У прес-службі Міністерства внутрішніх справ України повідомили, що окупанти влучили по багатоповерхівці в місті. Зазначається, що стріляли з реактивних систем залпового вогню, в Північному мікрорайоні зафіксовано близько 15 "прильотів".

Роман Мрочко розповів, що одна з квартир внаслідок влучання загорілася. Там загинула жінка 85 років. Інша постраждала з опіками й отруєнням продуктами горіння скерована до лікарні. Він також повідомив про двох поранених — чоловік 68 років і жінка 36 років. Люди ушпиталені у стані середньої важкості.

Нагадаємо, що в неділю, 29 жовтня, російські загарбники завдали ударів по Новобериславу Херсонської області. Внаслідок обстрілів постраждав місцевий мешканець. Чоловіка госпіталізували у важкому стані. У нього вибухова та відкрита черепно-мозкова травми, осколкове поранення голови.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.10.2023 13:11