Наслідки обстрілу в Торецьку на Донеччині. Джерело: Telegram-канал Вадима Філашкіна

Рашисти обстріляли Торецьк на Донеччині: одна людина загинула, щонайменше двоє поранені

У неділю, 4 лютого, російські окупанти обстріляли Торецьк Донецької області. Одна людина загинула, щонайменше двоє поранено.

Про це заявив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Він розповів, що близько першої години дня росіяни обстріляли Торецьк з артилерії — поцілили у житлову забудову.

"Щонайменше одна людина загинула та двоє поранено внаслідок сьогоднішнього обстрілу Торецька", — констатував він.

За словами голови Донецької обласної військової адміністрації, поранені доставлені до найближчої лікарні для надання медичної допомоги.

Російські війська регулярно обстрілюють Торецьк. Ціла серія таких атак відбулася в листопада минулого року. В одному з таких випадків унаслідок удару з авіації по шахті постраждали чотири жінки-робітниці, які перебували в одній із майстерень. Пізніше кількість поранених зросла до п'яти.

Буквально за два дні російські війська поранили трьох мешканців Торецька, які чекали на "гуманітарку". Тоді місто окупанти обстріляли з міномета.

Нагадаємо, що 21 грудня війська країни-агресорки теж завдали удару по Торецьку Донецької області. Рашисти скинули дві авіабомби прямо на шахту, у якій на той момент перебували гірники. Внаслідок атаки троє чоловіків — 41, 42, 45 років — від отриманих тілесних ушкоджень загинули. Ще п’ятеро працівників двох підприємств зазнали поранень різного ступеня важкості.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.02.2024 14:34