Те, що залишилося від автівки старости села Грем'яч. Джерело: Telegram-канал В'ячеслава Чауса

Рашисти обстріляли з дрона автівку старости одного зі сіл на Чернігівщині: деталі

У середу, 6 грудня, росіяни влучили ударним дроном в авто старости одного зі сіл Новгород-Сіверської громади на Чернігівщині. Чоловік у цей момент перебував в іншому місці, тому не постраждав.

Про це повідомив начальник Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус.

"Транспортний засіб згорів. На щастя, люди не постраждали", — зазначив він.

За його словами, цього дня староста в іншому місці неподалік допомагав у відновленні електромережі, яку раніше пошкодили через обстріли.

За інформацією поліції Чернігівської області, під час обстеження староста вийшов з авто, і в цей момент ворог завдав удару з дрона: цивільний автомобіль вибухнув і вщент згорів. За цим фактом слідчі поліції Новгород-Сіверського району відкрили кримінальне провадження за порушення законів та звичаїв війни.

Голова Новгород-Сіверської громади Людмила Ткаченко у коментарі "Суспільному" повідомила, що це було авто старости села Грем'яч.

"Уся бригада РЕМівців написали заяву. Вони в Грем’яч більше не поїдуть. Учора по них дрон стріляв, по бригаді РЕМу, а сьогодні вже по автомобілю старости. Воно просто розстріляне – прямо в авто влучили, воно згоріло", — розповіла вона.

Нагадаємо, що 2 грудня на Чернігівщині під обстріл у Семенівській громаді потрапила родина з чотирирічною дитиною. Дорослі отримали поранення. Сім’я приїхала на вихідні провідати свою родичку у прикордонне село та потрапила під ворожий вогонь в той час, як вийшла з будинку на вулицю.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.12.2023 14:29