Наслідки обстрілу Запоріжжя. Джерело: ДСНС

Рашисти обстріляли Запоріжжя: є влучання, повністю зруйнований приватний будинок (фото, відео)

У ніч на суботу, 12 жовтня, російські окупанти атакували Запоріжжя. Внаслідок обстрілу поранено троє людей, зафіксовано влучання по цивільній інфраструктурі та підприємству.

Про це повідомив начальник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

"Ворог вночі атакував Запоріжжя. Поцілив по приватних житлових будинках і виробничих приміщеннях одного з підприємств", — зазначив він.

Іван Федоров також оприлюднив попередню інформацію про поранення трьох людей, яким медики надали усю необхідну допомогу. Серед постраждалих — 12-річна дівчинка.

Про наслідки російських авіа ударів по Запоріжжю також поінформували в Державній службі з надзвичайних ситуацій України.

"Унаслідок авіаударів по Запоріжжю травмовано одну людину. Повністю зруйнований приватний будинок. Рятувальники продовжують аварійно-рятувальні роботи, кількість постраждалих уточнюється", — йдеться в повідомленні.

Також вогнеборці ліквідували загоряння складських приміщень і майстерень на площі 15 квадратних метрів. Пошкоджено фасади та скління будинків.

"Залучено 34 рятувальники та шість одиниць техніки. На місцях працюють поліцейські, вибухотехніки та волонтери Червоного Хреста", — підсумували надзвичайники.

Нагадаємо, що 10 жовтня російські загарбники обстріляли Запоріжжя. Тоді теж постраждали місцеві мешканці, зруйновано приватні будинки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.10.2024 07:19