Рашисти готуються до оборони. Джерело: zn.ua

Рашисти посилюють третю лінію оборони в Запорізькій області

Російські загарбники посилюють оборону на "третій лінії" в Запорізькій області. Там вони риють нові траншеї, розставляють нову техніку, завозять колишніх ув'язнених, а в Бердянську на аеродромі облаштували місце базування гвинтокрилів.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

"Окупанти заявляють, що контрнаступ на Запоріжжі вже провалився, проте взялися зміцнювати "глибокий тил" і посилювати оборону на "третій лінії", — зазначив він.

Зокрема, за словами Федорова, ворог риє нові траншеї та посилює оборонні споруди неподалік від лінії фронту в Пологівському районі. Також росіяни займають будинки та розставляють нову техніку в селах неподалік від Токмака, а в самому місті влаштували блокпости та розмістили протитанкові їжаки.

Не нехтують рашисти й тим, щоби захоплювати нові бази відпочинку на Азовському узбережжі, а в Бердянську на аеродромі влаштували місце базування вертольотів. Щоби відбивати Роботине й утримувати фронт, активно завозять колишніх ув’язнених.

"Посилено готуються до оборони на всій окупованій території", — підсумував Іван Федоров.

Супутниковий знімок

Супутниковий знімок. Telegram-канал Івана Федорова

Нагадаємо, наприкінці серпня стало відомо, що в Запорізькій області українські бійці прорвали першу лінію оборони окупантів на півдні. Військові Збройних сил України рухаються в напрямку Токмака. Таку інформацію підтвердив і голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі, посилаючись на дані розвідки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.09.2023 17:05