Рашисти проводять масові облави через дезертирство у своїх військах: Генштаб повідомив деталі

Окупанти все менше хочуть вмирати за маразматичні ідеї російського диктатора. А тому на фронті спостерігається високий рівень дезертирства з лав російських військ.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил.

Так, з 20 лютого цього року в Чаплинському районі Херсонської області проводяться масові облави. Особливу увагу рашисти приділяють покинутим дачам та будинкам.

Також Генштаб повідомляє, що з початку 2023 року на тимчасово окупованій території АР Крим, зокрема, у місті Севастополь, значно погіршилася криміногенна обстановка. Причиною стала поява екс-ув’язнених, які воювали у складі так званої ПВК "Вагнера" та були амністовані після завершення контракту.

"У разі затримання за скоєні злочини вони направляються не у виправні заклади, а назад на передову", — вказується у повідомленні Генштабу.

Генштаб поінформував, що авіація Сил оборони України за добу завдала чотири удари по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

Нагадаємо, в Інституті вивчення війни вважають, що Україна здатна повернути ініціативу на полі бою вже у 2023 році. Однак це можливо лише за умови "достатньої і своєчасної підтримки Заходу".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.02.2023 18:38