Фото: ілюстративне Джерело: pixabay

Рашисти ракетами ударили по Запоріжжю: є поранений

Вранці 8 вересня російські загарбники ракетами вдарили по Запоріжжю. Поранення отримав місцевий житель.

Про це повідомив секретар обласної ради Анатолій Куртєв.

За його словами, ворог поцілив в об'єкти цивільної інфраструктури. Внаслідок дії вибухової хвилі у багатоповерхових будинках та закладах освіти пошкоджено вікна. 

"Наразі відомо про одну постраждалу людину", — зазначив Куртєв.

Водночас голова Запорізької обласної військової адміністрації (ОВА) Юрій Малашко уточнив, що попередньо, окупанти вдарили по місту балістичною ракетою.

Нагадаємо, у ніч на 8 вересня Росія спрямувала дрони-камікадзе типу Shahed на Одесу, Миколаїв та Херсон. Повітряну тривогу оголосили близько 23:45, через 20 хвилин після цього стало відомо про наближення групи ударних БпЛА до міста. Після першої години ночі військові повідомили про рух ще однієї групи "шахедів" в напрямку обласного центру, а також про загрозу застосування "шахедів" в Миколаївській та Херсонській областях — останню групу безпілотників помітили на півночі області, вона рухалась в західному напрямку.

Також військові повідомили про активність ворожої тактичної авіації на Сході України. Повітряні тривоги було оголошено також в Харківській, Запорізькій та Донецькій областях.

До того ж 8 вересня російські окупанти завдали ракетного удару по приватному сектору у Сумах. Один будинок зруйновано.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.09.2023 07:59