Фото: Донецька обласна прокуратура

Рашисти скинули авіабомбу на Слов'янськ: троє поранених (фото)

У неділю, 22 вересня, російські загарбники скинули авіабомбу на Слов'янськ у Донецькій області. Поранення отримали місцеві мешканці.

Про це повідомила Донецька обласна прокуратура.

Зазначається, що ворог вдарив по місту об 11:50. Під приціл ворожих військ потрапив приватний сектор. 

Зокрема, рашистський снаряд поцілив по одному з домоволодінь. З-під завалів будинку рятувальники деблокували жінку. Також дістали тілесні ушкодження двоє її сусідок 53 і 54 років. Жінок госпіталізували до медзакладу. Крім того, внаслідок обстрілу пошкоджено й інші житлові будинки.

Як встановило слідство, попередньо, росіяни завдали удару по Слов'янську з використанням "ФАБ-250" з УМПК.

"За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на неділю, 22 вересня, ворог атакував ударними безпілотниками Полтавську область. Є пошкодження енергетичної інфраструктури в одному районі області. 

Раніше повідомлялось, що у Житомирській і Харківській областях загинули працівники обленерго. Це сталося під час обслуговування електричних мереж.

Також 20 червня російські окупанти знову атакували теплоелектростанцію. Внаслідок рашистського удару трьох працівників поранено.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.09.2024 15:57