Рашисти стягують живу силу і техніку до Маріуполя (відео)

Російські загарбники перекидають до Маріуполя з Донецького напрямку вантажівки з живою силою росіян. Вже у понеділок вранці, 16 січня, помітили понад десять одиниць техніки ворога.

Про це пише TrueUA з посиланням на повідомлення радника мера міста Петра Андрющенка.

"До Маріуполя з Донецького напрямку почали прибувати вантажівки з живою силою. Частина їх розміщується в с. Білосорайська Коса. Тільки за ранок сьогодні понад 10 вантажівок", — розповів він.

Також, за словами Андрющенка, через прибуття російських військових у Маріуполі розпочали додаткове вербування кухарів та обслуговуючого персоналу до "пансіонатів", де насправді почали обладнати казарми.

Нагадаємо, видання The Times з посиланням на західну розвідку повідомило, що найближчим часом російський диктатор Володимир Путін може оголосити другу хвилю мобілізації для збільшення армії РФ. Такі дії, ймовірно, спричинені бажанням здійснити новий повномасштабний наступ на Україну. Журналісти припускають, що до цього часу в Україні якраз висохне земля, а Росії вдасться навчити й відправити на фронт до 500 тисяч нових призовників. 

Війна, 16.01.2023 17:01