Рашистський військкомат у Криму. Скрін з відео

Рашисти у Криму знімають герби з військкоматів: чого боїться ворог

У Криму, зокрема в Євпаторії, російські окупанти розпочали знімати свої герби з місцевих військкоматів.

Про це повідомив кримський партизанський рух "Атеш" з посиланням на власні джерела з Євпаторії.

"Можливо, це робиться через побоювання, що місцеве населення розпочне палити їх після початку мобілізації, і вони якось намагаються їх приховати", — висунули версію партизани.

На думку представників "Атеш", іншим можливим варіантом є підготовка до чергового так званого "жесту доброї волі".

Раніше президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю виданню The Economist заявляв, що навіть незначний прогрес на полі бою має велике значення для України. На його думку, українським військовим необхідно натиснути на російських окупантів на Півдні, що змусить їх втекти із цього й інших напрямків на передовій.

Своєю чергою, радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк зазначав, що на території тимчасово окупованого Криму кількість спецоперацій тільки зростатиме. Це пришвидшить звільнення півострова від ворога, адже у росіян, які там мешкають, зростатимуть панічні настрої, й вони самі намагатимуться покинути цю територію.

Нагадаємо, що декілька днів тому рух "Атеш" зафіксував у Криму переміщення російської техніки. Наразі окупанти звозять її в бік Керчі. За даними руху, окупанти страждають від браку техніки на фронті. Це спричинено успіхами Збройних сил України та чималими втратами у ворога.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.09.2023 13:36