Фото: latifundist.com

Рашисти ударними дронами пошкодили найбільший завод "Кернел" на Заході України

У результаті російської атаки дронами пошкоджено завод з перероблення олійних культур одного з найбільших українських агрохолдингів "Кернел" на Заході України. Наразі оцінюються наслідки ворожої атаки.

Відповідне повідомлення компанія опублікувала на Варшавській фондовій біржі 7 серпня.

Компанія повідомила у середу, що її найбільший завод із перероблення олійних культур на Заході України був пошкоджений внаслідок нещодавньої атаки безпілотників з боку Росії. 

"Роботу на об'єкті призупинено, а пожежу, яка виникла в результаті атаки, загасили. На щастя, внаслідок атаки ніхто не постраждав. В цей час компанія оцінює масштаби збитків та пов'язані з ним втрати", — йдеться у повідомленні прес-служби "Кернел".

Нагадаємо, у ніч на 7 серпня Сили протиповітряної оборони збили усі 30 ударних безпілотників типу "Шахед", якими російські загарбники атакували Україну. "Шахеди" прямували з районів Приморсько-Ахтарськ, Єйськ — Росія. За даними військових, радіотехнічними військами Повітряних сил виявлено та супроводжено 30 ударних безпілотників. У результаті протиповітряного бою усі ворожі БпЛА було збито у Київській, Хмельницькій, Вінницькій, Миколаївській, Херсонській, Харківській та Черкаській областях.

За даними Військово-морських сил, станом на ранок 8 серпня російські загарбники вивели у Чорне море два носії крилатих ракет. Загальний залп "Калібрів", які можуть атакувати територію України, становить вісім снарядів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.08.2024 10:33