Фото: соцмережі

Рашисти вбили чоловіка з чотирирічним сином на Сумщині: у поліції ідентифікували загиблих

Російські загарбники у неділю, 18 червня, артилерійськими ударами по Білопіллі Сумської області вбили поліцейського та його чотирирічного сина. Правоохоронцю було 38 років.

Про це у Facebook повідомила прес-служба поліції Сумської області.

"Оперуповноважений сектору кримінальної поліції відділення поліції № 1 (м. Білопілля) Сумського районного управління поліції старший лейтенант поліції Роман Бабенко загинув разом зі своїм сином сьогодні внаслідок чергової атаки військових РФ. Йому було 38 років, а дитині лише чотири", — йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, рашисти з артилерії обстріляли частину Білопілля. Отримані травми виявились несумісними з життям для правоохоронця та його дитини.

Нагадаємо, за 17 червня російські загарбники 68 разів обстріляли Херсонську область. Внаслідок атак одна людина загинула, ще четверо поранені.

Також 17 червня повідомлялося, що російська армія обстріляла прифронтові населені пункти Донецької області. У результаті атак загинула одна людина.

Додамо, 16 червня російська армія знову обстріляла Херсон. Поранення отримали 23 людини. Окупанти вдарили по Таврійському мікрорайону, Корабельному району та центральній частині Херсона.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.06.2023 21:57