Фото ілюстративне. Джерело: Telegram-канал Віталія Кличка

Рашисти вдарили дронами по Житомиру: мер повідомив про серйозні наслідки

Російські загарбники вночі 9 березня завдали удару дронами-камікадзе по Житомиру. У місті серйозні проблеми з водо- та електропостачанням.

Про це повідомив мер Сергій Сухомлин. За його словами, постраждалих, попередньо, немає.

"Вранці немає води, у деяких будинках електроенергії — це після удару по Житомиру. Ситуація складна. Попередньо постраждалих немає. Електротранспорт запустити не можемо, немає потужностей. Більше інформації за кілька годин", — повідомив Сухомлин.

Нічна масована атака: що відомо

У ніч на 9 березня Росія атакувала Україну ракетами та дронами. Вибухи вночі лунали у Дніпрі, Рівненській, Кіровоградській, Волинській областях, на Тернопільщині та Франківщині. Тим часом у Сумах та на Київщині працювала ППО.

У Києві вранці вибухи пролунали у Голосіївському та Святошинському районах. У Голосіївському районі було влучання в об'єкт інфраструктури, у Святошинському — двох із трьох постраждалих госпіталізували, горіли автівки.

Рашисти вдарили близько 15 разів по Харкову й області: під прицілом були об‘єкти критичної інфраструктури. На Одещині внаслідок масованого ракетного удару є влучання в об’єкт енергетичної інфраструктури області, а також пошкоджені житлові будинки.

"Укрзалізниця" попередила про затримку 15 поїздів через масований ракетний удар. Водночас київська кільцева електричка продовжує курсувати чітко за графіком. 

Також у Києві, Київській області на Дніпропетровщині та Одещині ввели екстрені відключення світла.

Нагадаємо, що внаслідок рашистських ракетних обстрілів відключилась остання лінія зв’язку окупованої Запорізької АЕС з українською енергосистемою. В "Енергоатомі" повідомили, що у разі неможливості поновлення зовнішнього живлення станції протягом цього часу може статись аварія з радіаційними наслідками для всього світу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.03.2023 07:53