Наслідки обстрілу в Мирнограді. Джерело: Facebook-сторінка Донецької обласної прокуратури

Рашисти вдарили по багатоповерхівці в Мирнограді на Донеччині: є загибла, під завалами можуть бути люди (фото)

У неділю, 14 липня, російські окупанти обстріляли Мирноград Донецької області. Вони влучили в адміністративну будівлю та багатоквартирний будинок. Є поранені та загибла.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін і прес-служба Донецької обласної прокуратури.

"Внаслідок цього загинула одна людина, ще шестеро поранені", — уточнив Філашкін.

За його інформацією, ймовірно, ще двоє людей перебувають під завалами.

"Для росіян кожен українець — це мішень. Не наражайте себе на небезпеку — евакуюйтеся!" — вкотре наголосив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

У Донецькій обласній прокуратурі згодом уточнили, що в результаті влучання одного зі снарядів в багатоквартирний будинок у своїй оселі загинула жінка 40 років.

"Ще шестеро людей віком від 40 до 84 років отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості. Чотирьох жінок і двох чоловіків доставлено до лікарні з мінно-вибуховими травмами, забоями та різаними ранами. У двох пенсіонерів до того ж діагностовано отруєння чадним газом", — йдеться у повідомленні обласної прокуратури.

У прокуратурі Донеччини додали, що, за попередньою інформацією, росіяни вдарили по місту "УМПБ Д-30СН". В населеному пункті пошкоджені житлові будинки та дитсадок.

Нагадаємо, що внаслідок нещодавнього ворожого обстрілу селища Буди у Харківському районі кількість постраждалих зросла до 25 людей, серед них є двоє дітей. Загарбники двічі вгатили по населеному пункту "Іскандером".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.07.2024 19:57