Фото: Донецька обласна прокуратура

Рашисти вдарили по Донеччині: є загиблі та поранені

У неділю, 22 жовтня, російські терористи обстріляли три населені пункти в Донецькій області. В результаті атак загинули двоє людей.

Про це повідомила прес-служба Донецької обласної прокуратури.

Зазначається, що рашисти обстріляли село Калинівка Бахмутського району. Від отриманих травм, перебуваючи на території власного домоволодіння, загинув місцевий житель 58 років.

Також під вогнем окупантів опинилося і село Васюківка Бахмутського району. Від прямого влучення снаряда в легковий автомобіль помер 61-річний чоловік.

"У селі Нетайлове Покровського району від обстрілу зазнав тілесних пошкоджень 19-річний юнак, а в м. Нетайлове Покровського району. Торецьку внаслідок ворожого обстрілу отримали контузії 59-річна жінка та чоловік 60 років", — йдеться у повідомленні.

Крім того, вибухами пошкоджено приватні домоволодіння, багатоквартирні житлові будинки, господарські споруди та автомобілі.

обстріл Донецької області

Фото: Донецька обласна прокуратура

Нагадаємо, 22 жовтня російські окупанти атакували село Курилівка Куп'янського району. Поранення отримала місцева жителька.

Також 21 жовтня близько 22:15 ворог завдав ракетного удару з ЗРК С-300 по терміналу "Нової пошти" у смт Коротич Харківського району. Внаслідок атаки шестеро людей загинули, ще 17 отримали поранення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.10.2023 17:58