Фото: ілюстративне. Джерело: Сили оборони Півдня

Рашисти вдарили по Одещині ракетами Х-31: повідомляють про влучання

У вівторок, 21 листопада, російська армія обстріляла ракетами Х-31 Одеську область. Зафіксовано влучання по адміністративній будівлі та припортовій інфраструктурі.

Про це повідомили Сили оборони Півдня у своєму Telegram-каналі.

"Ворог продовжує тероризувати Одещину. Тактична авіація росіян протягом дня і ввечері завдала ракетних ударів з використанням ракет типу Х-31П", — йдеться у повідомленні.

За даними Сил оборони Півдня, на території Одеси та Білгород-Дністровського району відбулось влучання по відкритій поверхні, адмінбудівлі та припортовій інфраструктурі.

"Люди не постраждали", — додали військові.

Влучання також підтвердив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

"Під час вечірньої повітряної тривоги російські терористи атакували Одеську область. Окупанти поцілили по припортовій інфраструктурі Одеси. Люди не постраждали", — написав він у Telegram.

Варто додати, що протирадіолокаційні ракети ворог спрямовує намагаючись виявити та знищити системи протиповітряної оборони (ППО).

Нагадаємо, ввечері 21 листопада, в Одесі пролунали вибухи. В області було оголошено повітряну тривогу.

Додамо, вночі 21 листопада російські окупанти атакували Україну ударними дронами-камікадзе типу Shahed та ракетами. В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил знищено дев'ять ворожих безпілотників та одну крилату ракету "Іскандер-К".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.11.2023 19:22