Фото: МВС / ілюстративне

Рашисти вгатили по центру Вовчанська: загинув чоловік

У неділю зранку, 1 жовтня, російські терористи обстріляли Харківську область. Під ворожим ударом опинилося місто Вовчанськ.

Про це повідомляє Харківська ОВА. За даними адміністрації, внаслідок атаки загинув 63-річний цивільний.

"Уточнюється, що близько 11:00 вороги завдали артилерійського обстрілу по середмістю Вовчанська. Внаслідок отриманих поранень на місці загинув 63-річний цивільний чоловік. Він проїжджав біля центрального майдану на велосипеді", — йдеться у повідомленні.

Обстріл України 1 жовтня: що відомо

У ніч на 1 жовтня 2023 року російські окупанти атакували Україну ударними безпілотниками типу Shahed. За даними військових, ворожі цілі рухались з південного, південно-східного та північного напрямків (мис Чауда — Крим, Приморсько-Ахтарськ, Курськ). Силам оборони вдалось ліквідувати 16 літальних апаратів.

Стало відомо, що 1 жовтня російські терористи атакували безпілотниками Кривий Ріг. Внаслідок ворожих обстрілів постраждала цивільна інфраструктура.

Також минулої ночі російська армія атакувала безпілотниками Черкащину. Під час повітряної тривоги ворог поцілив у промисловий обʼєкт  в Умані. За даними рятувальників, у результаті влучань виникла пожежа у складських приміщеннях.

Раніше з'явилась інформація, що 1 жовтня російські терористи обстріляли Харків. Для атаки на обласний центр окупанти використали зенітні ракети С-300. За попередніми даними, рашисти вдарили ракетами по території цивільного підприємства: там спалахнула пожежа.

Згодом російська армія вдарила по селу Кіндратівці Дружківської міської громади. Від засобу ураження, ймовірно, ракети комплексу С-300, постраждав приватний сектор. В результаті руйнування одного з житлових будинків отримала тілесні ушкодження ціла родина — 40-річний чоловік з 36-річною дружиною та їх 16-річний син із бабусею 57 років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.10.2023 13:53