Фото: Telegram Сергій Лисак

Рашисти вгатили з важкої артилерії по Нікополю: загинули дві жінки, є значні руйнування

Російські терористи вранці 21 грудня з важкої артилерії атакували Нікополь. Унаслідок ворожих обстрілів загинуло двоє людей, одна особа постраждала.

Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Загинули люди. Вранці російська армія вгатила по Нікополю з важкої артилерії. Загарбники вбили двох жінок — 60 та 46 років", — йдеться у повідомленні. 

Лисак зазначив, що окрім загибелі двох людей, поранення отримав 86-річний чоловік. Його рятувальники витягли з потрощеного будинку. Постраждалого забрали до лікарні. 

Очільник Дніпропетровської ОВА додав, що внаслідок ворожого обстрілу пошкоджені чотири приватні оселі, три господарські споруди та лінія електропередач. 

Нагадаємо, 15 грудня окупанти чотири рази протягом дня обстрілювали Нікополь Дніпропетровської області. Внаслідок ворожих атак постраждали жінка та її онука. За даними Лисака, 83-річна жінка з мінно-вибуховою травмою й пораненням обличчя госпіталізована до медичного закладу. Також очільник ОВА додав, що у місті пошкоджені магазин, 14 приватних будинків, 10 господарських споруд. Руйнувань зазнали три гаражі, сім парників, авто, декілька ліній електропередач та газогін.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.12.2023 10:55