Фото: Олександр Сирський

Рашисти видихаються під Бахмутом, ЗСУ скористаються цією нагодою, — Сирський

Російська армія не полишає спроб за будь-яку ціну захопити місто Бахмут. Ворог "видихається" та не зважає на втрати в живій силі та техніці. 

Про це заявив командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський.

Він зауважив, що основними силами РФ на Бахмутському напрямку є представники ПВК "Вагнера". Не шкодуючи нічого вони втрачають значні сили та видихаються.

"Зовсім скоро ми скористаємось цією нагодою, як свого часу робили це під Києвом, Харковом, Балаклією та Куп’янськом", — анонсував наступ ЗСУ Олександр Сирський.

За його словами, під безперервним вогнем артилерії, авіації противника українські воїни на фронті демонструють надлюдську стійкість, мужність та хоробрість. Зазначимо, на обороні Бахмута стоять підрозділи 93-ї, 10-ї, 57-ї та 5-ї бригад. 

Нагадаємо, у середу стало відомо, що президент України Володимир Зеленський здійснив робочу поїздку на передові позиції українських військових на Бахмутському напрямку. Він заслухав доповіді про оперативну ситуацію та перебіг бойових дій на ділянці фронту, поспілкувався з військовослужбовцями та вручив їм державні нагороди. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.03.2023 12:25