Фото ілюстративне. Джерело: росЗМІ

Рашисти відправили на Донеччину жінок-в'язнів: Генштаб розповів про плани ворога

Російські загарбники залучають до війни проти України жінок-в'язнів. Минулого тижня вони відправили у бік Донецької області потяг, у якому в одному із вагонів перебували засуджені жінки.

Про це повідомив Генштаб Збройних сил України.

"Минулого тижня відзначений рух у бік Донецької області потяга із плацкартними вагонами для перевезення в'язнів. Один з вагонів із засудженими жінками", — йдеться в повідомленні.

За даними Генштабу, російські загарбники продовжують грабувати захоплені території.

"Нещодавно в Енергодарі окупанти почали вивозити з навчально-тренувального центру Запорізької атомної електростанції навчальне обладнання, на якому проводилось підвищення кваліфікації персоналу", — додали у відомстві.

Втрати рашистів

За даними Генштабу, станом на ранок 13 березня втрати росіян становлять 159 800 осіб. Також окупанти втратили 3 474 танків, 2 503 артсистем, 907 крилатих ракет. Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала удару по зенітно-ракетному комплексу противника, а також шість ударів — по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

Нагадаємо, напередодні командувач Сухопутних військ, генерал-полковник Олександр Сирський анонсував контрнаступ Збройних сил України, який розпочнеться навесні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.03.2023 09:11