Фото з соцмереж

Рашисти випустили по Україні кілька груп ударних дронів

Російські загарбники у ніч на неділю, 3 вересня, випустили кілька груп ударних безпілотних літальних апаратів по Україні. У зв'язку з цим можливі поширення повітряних тривог.

Про це повідомляє командування Повітряних сил Збройних сил України.

"Зафіксовано запуск ворогом кількох груп ударних БпЛА з району полігону Чауда (Крим) та Приморсько-Ахтарська (РФ) у напрямку південних областей", — поінформували військові у Telegram.

Також у Повітряних силах зазначають, що можливе поширення тривог за напрямом руху ударних дронів. У разі оголошення повітряної тривоги мешканців закликають перейти до укриттів.

Станом на 00:14 мапа повітряних тривог має такий вигляд:

мапа тривог

Мапа тривог з сайту alerts.in.ua

Нагадаємо, 2 вересня російські терористи обстріляли з мінометів місто Середина-Буда Сумської області. Ворожі снаряди поцілили в автівку енергетиків філії "Шосткинський РЕМ" АТ "Сумиобленерго". Двоє працівників отримали поранення. Також пошкоджено лінію електропередач, дві установи та місцеве підприємство.

У Повітряних силах раніше попереджали, що енергетична інфраструктура України може знову бути у небезпеці. Армія Російської Федерації не відмовиться від намірів завдавати ударів по цих об'єктах. Військові наголосили, що восени окупанти знову можуть почати системно обстрілювати енергетичну інфраструктуру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.09.2023 00:14